Apple Pay maksaminen: helppo, turvallinen ja nopea tapa maksaa

Apple Pay on Applen kehittämä mobiilimaksupalvelu, joka mahdollistaa maksujen tekemisen puhelimella, Apple Watchilla, iPadilla tai Macilla. Se on yksi suosituimmista mobiilimaksupalveluista maailmassa, ja sitä tuetaan yli 60 maassa ja alueella.

Miten lataan Apple Payn

Apple Payn lataaminen on helppoa. Tarvitset vain Apple-laitteen, jossa on iOS 10.0 tai uudempi, ja hyväksytyn luotto- tai pankkikortin.

  1. Avaa Wallet-sovellus.
  2. Napauta Lisää kortti.
  3. Valitse korttityyppi.
  4. Anna kortin tiedot.
  5. Vahvista kortin tiedot.

Kun olet lisännyt kortin, voit alkaa käyttää Apple Payta.

Miten Apple Pay toimii

Apple Pay maksaminen toimii käyttämällä lähimaksutekniikkaa. Kun olet valmiina maksamaan, lähetä maksupäätteelle lähimaksusymbolin.

  1. Pidä Apple-laitettasi maksupäätteen lähellä.
  2. Jos käytät iPhonea, napauta Touch ID-painiketta.
  3. Jos käytät Apple Watchia, käännä rantasi ranteen sisäosaa kohti maksupäätettä.

Maksupääte tunnistaa korttisi ja veloittaa summan kortiltasi.

Jos Apple Pay ei toimi, kannattaa etsiä ratkaisua Applen omilta sivuilta.

Apple Payn edut

Apple Paylla maksaminen on helppoa, turvallista ja nopeaa. Se on myös erittäin hyödyllinen, jos sinulla ei ole mukanasi fyysisiä kortteja.

Helppokäyttöisyys

Apple Payn käyttö on erittäin helppoa. Sinun tarvitsee vain lähestyä maksupäätettä ja napauttaa Touch ID-painiketta tai kääntää rantasi ranteen sisäosaa kohti maksupäätettä.

Turvallisuus

Apple Pay on erittäin turvallinen tapa maksaa. Korttisi tiedot eivät koskaan tallennu Apple-laitteeseesi tai siirry maksupäätteelle. Sen sijaan ne kryptoidaan ja tallennetaan Applen turvallisiin palvelimiin.

Nopeus

Apple Pay on nopea tapa maksaa. Maksu tapahtuu vain muutamassa sekunnissa.

Apple Payn rajoitukset

Apple Paylla on muutamia rajoituksia. Se ei toimi kaikissa maissa tai alueilla, ja sitä ei tue kaikki kortit.

Apple Payn käyttöpaikat

Apple Payta voidaan käyttää kaikissa paikoissa, joissa hyväksytään lähimaksuja. Näitä ovat muun muassa kaupat, ravintolat, taksit ja liikennevälineet.

  • Apple Payn käyttö sovelluksissa ja verkossa

Apple Payta voidaan käyttää myös sovelluksissa ja verkossa. Kun olet lisännyt korttisi Wallet-sovellukseen, voit valita sen maksutavaksi verkkokaupoissa ja sovelluksissa, joissa Apple Payta tuetaan.

Apple Payn tulevaisuus

Apple Pay on edelleen kehitteillä, ja Apple on jatkuvasti lisäämässä uusia ominaisuuksia ja tukea uusille alueille. On todennäköistä, että Apple Paysta tulee yhä suositumpi tapa maksaa tulevaisuudessa.

Leave a Reply