Käytetyt puhelimet: Edullinen ja kestävä vaihtoehto

Käytetyt puhelimet ovat kasvava trendi, ja niiden suosio on kasvanut viime vuosina merkittävästi. Tämä johtuu muun muassa siitä, että käytetyt puhelimet ovat edullisempia kuin uudet, ja ne ovat myös usein yhtä hyviä tai jopa parempia kuin uudet.

Miksi kannattaa ostaa käytetty puhelin?

Käytetyn puhelimen ostamisella on useita etuja. Ensinnäkin se on edullinen vaihtoehto uudelle puhelimelle. Käytettyjen puhelimien hinnat ovat usein jopa puolet uusien puhelimien hinnoista. Toiseksi käytetty puhelin on usein yhtä hyvä tai jopa parempi kuin uusi. Tämä johtuu siitä, että käytetyt puhelimet ovat usein huollettu ja tarkistettu ennen myyntiä. Kolmanneksi käytetty puhelin on kestävä vaihtoehto. Tämä johtuu siitä, että puhelimet kestävät usein hyvin käyttöä ja kulutusta.

Mistä käytetyn puhelimen voi ostaa?

Käytettyjä puhelimia voi ostaa monista eri paikoista. Yksi vaihtoehto on ostaa puhelin yksityiseltä myyjältä esimerkiksi Tori.fi-palvelun kautta. Toinen vaihtoehto on ostaa puhelin jälleenmyyjältä. Jälleenmyyjät tarjoavat usein laajan valikoiman käytettyjä puhelimia ja niillä on usein myös takuu.

Käytetyn puhelimen valinta

Käytetyn puhelimen valinnassa kannattaa ottaa huomioon seuraavat seikat:

  • Malli: Valitse puhelin, joka vastaa tarpeitasi ja mieltymystesi. Harkitse, mitä ominaisuuksia puhelimelta haluat, kuten näytön kokoa, kameraa ja suorituskykyä.
  • Hinta: Aseta budjetti, jonka olet valmis käyttämään puhelimeen.
  • Kunto: Tarkista, että puhelin on hyvässä kunnossa. Huolehdi, että puhelin on huollettu ja tarkistettu ennen myyntiä.
  • Takuu: Jos mahdollista, valitse puhelin, jolla on takuu. Takuu antaa sinulle turvan, jos puhelinissa ilmenee vika.

Käytetyn puhelimen käyttöönotto

Käytetyn puhelimen käyttöönotto on helppoa. Ensinnäkin sinun tulee poistaa kaikki edelliset käyttäjän tiedot puhelimesta. Tämän voi tehdä esimerkiksi palauttamalla puhelimen tehdasasetukset. Toiseksi sinun tulee asentaa puhelimeen tarvitsemasi sovellukset.

Käytetyt puhelimet kierrätyspalveluna

Käytetty puhelin on myös hyvä kierrätyspalvelu. Kun ostat käytetyn puhelimen, et tarvitse uutta puhelinta. Tämä säästää luontoa ja vähentää elektroniikan jätteen määrää.

Swappie: Käytetyt puhelimet takuulla

Swappie on suomalainen yritys, joka myy käytettyjä phone älypuhelimia takuulla. Swappien puhelimet ovat huollettu ja tarkistettu ennen myyntiä. Swappie tarjoaa puhelimilleen 12 kuukauden takuun. Voit saada hyvään hintaan vähän käytetyn iphone 15 puhelimen.

Loppupäätelmät

Käytetyt puhelimet ovat hyvä ja edullinen vaihtoehto uudelle puhelimelle. Käytetyt puhelimet ovat usein yhtä hyviä tai jopa parempia kuin uudet, ja ne ovat myös kestävä vaihtoehto. Käytetyn puhelimen valinnassa kannattaa ottaa huomioon puhelimen malli, hinta, kunto ja takuu.


Tässä eri liittymätarjouksia alla vertaaliittymat.fi sivustolta:

Telia liittymätarjous
Moi liittymät
Nettiliittymä
Puhelinliittymä tarjous

Lue myös: 
Mobilepay ei toimi (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Pikasiirto (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Lainaa ilman luottotietoja (aukeaa nettilainat.fi sivuston artikkeliin)
Alennuskoodi (aukeaa alennuskooditsuomi.fi sivuston artikkeliin)

Leave a Reply