Miksi sinun pitäisi harkita kryptovaluutan käyttöä

Vaihtoehtona perinteisille maksutapoille, kuten käteiselle ja luottokorteille, Bitcoin on tutkimisen arvoinen. Tätä rahaa käytetään nyt laajasti kaikkialla maailmassa. Lukuisat organisaatiot tunnustavat nyt kryptovaluutat päteväksi maksutavaksi perinteisen fiat-rahan rinnalla.

Koska Bitcoin on yksi yleisimmin käytetyistä kryptovaluutoista, monet ihmiset ovat alkaneet sijoittaa siihen. Blockchain-teknologiaa hyödyntämällä talousasiat voidaan hoitaa turvallisesti. Tässä artikkelissa käsitellään useita kryptovaluuttojen merkittävimpiä etuja.

Kaupanteko on helppoa

Jos työskentelet usein välittäjien tai asianajajien kanssa, tiedät, että he maksavat jokaisesta sopimuksesta suuria transaktiomaksuja. Tämän lisäksi vaaditaan mojova summa rahaa kattamaan paperityöt, palkkiot ja välityspalvelut.

Sen sijaan voit poistaa välittäjät kokonaan käyttäessäsi bitcoineja. Jokainen asiointisi hoidetaan turvallisen ja terveen verkon kautta. Missään asioissasi ei ole piilotettuja maksuja tai epäselvyyttä.

Kiinteistöjen myynti ja osto

Kryptovaluutan omistaminen voidaan siirtää helposti käyttäjien välillä. Blockchain-tekniikka on minkä tahansa ekosysteemin liikkeellepaneva voima. Kaikki talousasiat voidaan hoitaa täysin rauhallisin mielin.

Yksi kryptovaluuttojen etu on, että ne helpottavat kolmannen osapuolen varmennusmenettelyä tulevia rahatapahtumia varten. Voit siirtää omaisuutta vaivattomasti, jos sinulla on tätä rahaa.

Kaupat, jotka tulee pitää yksityisinä

Liiketoimet, joihin liittyy käteistä tai luottoa, kirjataan. Rahoituslaitoksesi on myös tällaisten asiakirjojen säilytyspaikka. Pankkisi pitää kirjaa kaikista tapahtumistasi. Jos sinulla on liiketoimintaa, pankkisi tietää tarkalleen, kuinka paljon rahaa sinulla on käsillä. Yksityisyyden puolustajien mukaan tämä on huono asia.

Yksi parhaista asioista kryptovaluutoissa on, että jokainen vaihto on täysin ainutlaatuinen. Kaupan ehdoista voidaan aina keskustella. Tiedonsiirron peruslähtökohta on push-käsite. Toisin sanoen vastaanottaja ei opi mitään ennen kuin annat siihen nimenomaisen luvan. Luottamuksellisuutesi ja nimettömyytesi taataan täysin.

Transaktiokustannukset ovat erittäin kohtuulliset

Jos katsot tiliottettasi, huomaat, että pankki on laskuttanut sinulta maksun jokaisesta tekemästäsi tapahtumasta. Päivittäiset pankkikulut voivat nostaa huomattavan summan, jos teet useita tapahtumia.

Toisaalta, kun kyse on bitcoinista, transaktiokustannukset ovat ensisijaisesti minimaaliset. Saatat kuitenkin joutua maksamaan kolmannen osapuolen avusta kryptovaluuttalompakkosi ylläpidossa, jos päätät käyttää heidän palveluitaan. Perinteisten pankkien perimiin kustannuksiin verrattuna nämä vaihtoehdot ovat kuitenkin paljon edullisempia.

Älä huoli

Turvallisia bitcoin-tapahtumia voidaan tehdä Internetin kautta ilman huolta, vaikka olisit suuri riskinotto NetBet alustoilla pelaamisen suhteen. Kuka tahansa, jolla on Internet-yhteys, voi käyttää tätä palvelua. Sinulla on oltava perustavanlaatuinen perehtyneisyys kryptovaluuttoja tukevaan infrastruktuuriin.

Lyhyesti sanottuna nämä ovat vain muutamia tärkeimmistä bitcoinin käyttöönoton eduista.

Leave a Reply