SweepBankin uuden sukupolven luottokortti ja mobiilisovelluksen tarjoamat edut

-> artikkeli sisältää mainoslinkkejä

SweepBank, joka on osa laajalti toimivaa, suomalaislähtöistä Multitude fintech -konsernia, on tuonut markkinoille ainutlaatuisia finanssipalveluita yli 20 eri maassa. Vuonna 2021 perustetun SweepBankin tarjonta erottuu kilpailijoistaan innovatiivisuudellaan, houkutellen nykyaikaisia kuluttajia ympäri maailmaa. Yhtiön asiakaskunta on kasvanut nopeasti, ja se palvelee tällä hetkellä yli 50 000 sovellusasiakasta. Asiakkaille tarjotaan korkoa tuottavia käyttö- ja säästötilejä, kätevää virtuaalista Mastercard-pankki- ja luottokorttia sekä yksinoikeudella saatavia Sweep Deals -etuja. SweepBankin liiketoiminta perustuu vankkaan eettiseen pohjaan, ja se noudattaa kaikessa toiminnassaan sekä voimassa olevaa lainsäädäntöä että kuluttajaviranomaisten ohjeistuksia. Virtuaalinen luottokortti on tätä päivä, ja sellaisen saat SweepBankin palvelusta.

SweepBankin luottokortin monipuoliset palvelut ja edut

SweepBankin tarjoama luottokortti on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisten kuluttajien tarpeita. Kortin käyttäjille tarjotaan virtuaalinen Mastercard luottokortti, jonka avulla on mahdollista nauttia jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Kortin hakeminen on nopeaa ja vaivatonta, ja asiakkaat saavat välittömästi tiedon luottopäätöksestä. Luottorajat vaihtelevat 1 000 – 8 000 € välillä, ja korttiin ei sisälly mitään avaus-, kuukausi- tai vuosimaksuja. Kortti sopii yhteen Apple Payn ja Google Payn kanssa, mikä takaa joustavan ja turvallisen maksukokemuksen. Lisäksi SweepBank tarjoaa käyttötilin 1% vuosikorolla, säästötilin 1,4 % vuosikorolla ja määräaikaistilin jopa 3,3% vuosikorolla. Kanta-asiakasohjelman kautta asiakkaat saavat ostoetuja sekä jopa 5% cashbackia ostoksistaan.

Virtuaalisenluottokortin käytön edut arjessa

SweepBankin virtuaalinen luottokortti on mullistanut tapaa, jolla maksutapahtumat suoritetaan arjessa. Virtuaalinen kortti soveltuu sekä verkko- että fyysisiin ostoksiin, tarjoten nopean ja turvallisen maksuvälineen. Asiakkaat voivat liittää korttinsa suosittuihin mobiilimaksusovelluksiin, kuten Apple Payhin ja Google Payhin, mikä tekee maksamisesta erittäin helppoa. Virtuaalisen kortin turvallisuusominaisuudet suojaavat käyttäjän henkilötietoja, vähentäen näin tietovarkauden ja väärinkäytön riskiä. Tämä innovatiivinen maksutapa mahdollistaa myös menojen seuraamisen reaaliajassa, auttaen kuluttajia hallitsemaan talouttaan tehokkaammin.

Luottokortin hakuprosessi ja käyttöehdot

SweepBankin luottokortin hakeminen on tehty yksinkertaiseksi ja nopeaksi. Hakuprosessi suoritetaan verkkosivuilla, ja luottopäätös annetaan välittömästi. Hakijan tulee täyttää tietyt ehdot, kuten vähintään 20 vuoden ikä, vähintään 1600 euron bruttokuukausitulot, ei maksuhäiriömerkintöjä ja vakituinen asuminen Suomessa. Kun luottopäätös on myönnetty, asiakkaat voivat ottaa kortin ja muut pankkipalvelut käyttöön lataamalla SweepBankin mobiilisovelluksen.

Luottokortin kustannukset

SweepBankin luottokortin kustannusrakenne on selkeä ja läpinäkyvä. Esimerkiksi 1500 euron luoton nimelliskorko on 19,9%, todellinen vuosikorko 21,82%. 12 kuukauden maksuajalla kokonaiskustannus on 1 666,56€, josta kuluja on 166,56€. On tärkeää huomioida, että luottokorttiin ei liity kuukausi- tai vuosimaksuja, mutta tietyistä lisäpalveluista voi aiheutua maksuja.

Leave a Reply