Uusi MobilePay julkaistaan 23. tammikuuta

MobilePay julkaisee uuden, entistäkin ehomman sovelluksen tiistaina 23. tammikuuta. Uusi MobilePay sovellus tuo mukanaan useita uusia ominaisuuksia ja parannuksia, jotka tekevät MobilePaysta entistäkin helppokäyttöisemmän ja turvallisemman.

Uudet ominaisuudet

Uuden MobilePayn merkittävimpiä uusia ominaisuuksia ovat:

  • Koko nimen näkyminen: Jatkossa koko virallinen nimesi tulee näkymään sovelluksessa, kun lähetät tai vastaanotat rahaa. Tämä parantaa turvallisuutta ja helpottaa rahan lähettämistä oikealle henkilölle.
  • Mahdollisuus estää muita käyttäjiä: Voit nyt estää muita käyttäjiä lähettämästä sinulle rahaa tai näkemästään profiiliasi. Tämä voi olla hyödyllistä, jos haluat estää esimerkiksi tuntemattomien ihmisten häirinnän.
  • Laitteen vaihto edellyttää vahvaa tunnistautumista: Jatkossa voit käyttää MobilePayta vain yhdellä laitteella kerrallaan. Jos haluat käyttää MobilePayta toisessa laitteessa, sinun on vahvistettava tunnistus esimerkiksi pankkitunnuksilla. Tämä parantaa turvallisuutta ja estää laitteen luvattoman käytön.

Parannukset turvallisuuteen

Uusi MobilePay parantaa myös sovelluksen turvallisuutta seuraavilla tavoilla:

  • Laitteen vaihto edellyttää vahvaa tunnistautumista: Tämä parantaa turvallisuutta ja estää laitteen luvattoman käytön.
  • Koko nimen näkyminen: Tämä parantaa turvallisuutta ja helpottaa rahan lähettämistä oikealle henkilölle.
  • Mahdollisuus estää muita käyttäjiä: Tämä voi auttaa estämään häirintää.

Uuden MobilePayn käyttöönotto

Jos käytät jo MobilePayta, voit päivittää sovelluksen uuteen versioon sovelluskaupasta. Jos sinulla ei vielä ole MobilePay-tiliä, voit luoda sen suoraan uudesta sovelluksesta. Mikäli MobilePay ei toimi, niin ota yhteyttä MobilePayn asiakastukeen.

Uuden MobilePayn tavoitteet

MobilePayn tavoitteena on tarjota asiakkailleen entistäkin parempi käyttökokemus sekä mahdollistaa rajattomat maksut niin ystäville kuin yrityksille Pohjoismaiden sisällä. Uusi sovellus on askel kohti näitä tavoitteita.

Yhteenveto

Uusi MobilePay tuo mukanaan useita uusia ominaisuuksia ja parannuksia, jotka tekevät sovelluksesta entistäkin helppokäyttöisemmän ja turvallisemman. Uusi sovellus on saatavilla 23. tammikuuta lähtien.

Lue myös muita aiheita muualta: 
Pikasiirto (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Lainaa ilman luottotietoja (aukeaa nettilainat.fi sivuston artikkeliin)
Alennuskoodi (aukeaa alennuskooditsuomi.fi sivuston artikkeliin)

Leave a Reply