Valitse lainat Velhosta

Suosittu VippiVelho.fi auttaa sinua valitsemaan itsellesi sopivimman kotimaisen pienlainan. Lomamatka, remontti, auton korjaus, yllättävä lasku, tärkeä lahja... löydä oikea pikavippi ja nosta rahaa silloin kun sille on tarvetta. Sinä päätät mihin rahasi käytät!

Tykkää Facebookissa
Lisää sivu suosikkeihin.
Lainan suuruus:
Info: Säästä aikaa tällä työkalulla. Valitse haluamasi lainasumma ja siirry suoraan ehdotettuun palveluun.
Velhon ehdotus

Fyrkkaa

Arvosana: 3.5/5 (85 ääntä annettu)

Arvioi

For spam filtering purposes, please copy the number 7047 to the field below:

Fyrkkaa.fi tarjoaa rahaa akuuttiin tarpeeseen.

Fyrkkaa.fi:n sivuille

Mikäli kaipaat pikaisesti fyrkkaa on Fyrkkaa.fi ehkä etsimäsi palvelu. Palvelusta voit hakea 40e – 200e pikavippejä kohtuullista kulua vastaan.

Et tarvitse takaajia tai lainavakuuksia, vaan sinulta vaaditaan ainoastaan täysi-ikäisyyttä ja kunnossa olevaa luottohistoriaa. Lisäksi tarvitset omissa nimissäsi olevan matkapuhelinliittymän ja suomalaisen pankkitilin.

Ensimmäisellä kerralla voit hakea ainoastaan neljänkymmenen euron vippiä. Sen hoidettuasi suuremmat lainavaihtoehdot aukeavat sinulle portaittain.

Fyrkkaa.fi:n vipit ja kulut
Vippi Kulut
40 € 18 €
80 € 25 €
120 € 30 €
200 € 50 €

Aktian, Nordean, Osuuspankin, Sammon, Säästöpankin rahat saadaan siirrettyä pankkitilillesi noin puolen tunnin kuluessa hyväksytystä lainapäätöksestä.

Takaisinmaksuaikaa jokaisessa Fyrkkaa.fi -vipissä on kaksi viikkoa ja se maksetaan takaisin kotiisi postissa saapuvalla laskulla.