Bluestep Bank luotot: Joustavia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin

Bluestep Bank on suomalainen pankki, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia luottoja yksityisille asiakkaille. Bluestepin luotot ovat tunnettuja joustavuudestaan ja kilpailukykyisistä koroistaan. Pankki tarjoaa lainaa myös niille asiakkaille, joilla ei ole perinteisiä pankkitietoja tai joiden luottohistoria ei ole täysin moitteeton.

Tässä artikkelissa tarkastelemme Bluestep Bankin luottoja tarkemmin. Esittelemme pankin tarjoamat eri lainatyypit, kerromme lainaehdoista ja hakuprosessista sekä annamme vinkkejä lainan hakemiseen.

Bluestepin luottotyypit

Bluestep Bank tarjoaa seuraavia lainatyyppejä:

  • Asuntolaina: Asuntolainaa voi hakea asunnon ostoon, rakentamiseen tai peruskorjaukseen. Lainan enimmäismäärä on 85 % asunnon hankintahinnasta tai käyvästä arvosta.
  • Asuntovakuudellinen laina: Asuntovakuudellista lainaa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen. Lainan enimmäismäärä on 85 % asunnon käyvästä arvosta.
  • Kulutusluotto: Kulutusluottoa voi hakea esimerkiksi auton ostoon, remonttiin tai matkustamiseen. Lainan enimmäismäärä on 60 000 euroa.
  • Joustoluotto: Joustoluotto on jatkuva luottolimiitti, josta voi nostaa rahaa tarpeen mukaan. Joustoluoton enimmäismäärä on 20 000 euroa.

Bluestepin lainaehdot

Bluestepin lainaehdot vaihtelevat lainatyypin ja asiakkaan luottokelpoisuuden mukaan. Asuntolainan korko on tyypillisesti 1–3 %, asuntovakuudellisen lainan korko 2–4 %, kulutusluoton korko 5–10 % ja joustoluoton korko 7–15 %.

Lainan takaisinmaksuaika on tyypillisesti 1–20 vuotta asuntolainalle, 1–10 vuotta asuntovakuudelliselle lainalle ja 1–5 vuotta kulutusluotolle ja joustoluotolle.

Bluestepin lainahakemus

Bluestepin lainanhakemus tehdään verkossa. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Hakemuksen liitteeksi tulee toimittaa palkkalaskut ja muut tuloselvitykset sekä mahdolliset vakuuskirjat.

Bluestep käsittelee lainahakemukset yleensä muutaman päivän kuluessa. Hakemuksen hyväksymisen jälkeen rahat maksetaan asiakkaan tilille noin viikon kuluessa.

Vinkkejä lainan hakemiseen

Ennen lainan hakemista on tärkeää vertailla eri pankkien lainatarjouksia. Voit käyttää tähän apuna esimerkiksi Bluestepin lainanvertailutyökalua: [poistettu virheellinen URL-osoite].

Lainahakemusta täyttäessä on tärkeää antaa kaikki pyydetyt tiedot oikein. Hakemuksen käsittely nopeutuu, jos kaikki liitteet ovat mukana jo hakemuksen jättämisvaiheessa.

Jos sinulla on kysyttävää lainanhakemisesta, voit ottaa yhteyttä Bluestepin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8–20 ja lauantaisin klo 10–16.

Yhteenveto

Bluestep Bank on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät joustavaa ja kilpailukykyistä lainaa. Pankki tarjoaa lainaa myös niille asiakkaille, joilla ei ole perinteisiä pankkitietoja tai joiden luottohistoria ei ole täysin moitteeton.

Ennen lainan hakemista on tärkeää vertailla eri pankkien lainatarjouksia ja varmistaa, että laina sopii omaan taloudelliseen tilanteeseen.

Kuva: Bluestep Bank

Leave a Reply