EPassilla Työntekijäedut digitaalisesti

EPassi on suomalainen yritys, joka tarjoaa työntekijöille monipuolisia henkilöstöetuja digitaalisessa muodossa. Epassi-sovellus on käytössä yli 100 000 suomalaisessa yrityksessä, ja sillä on yli 800 000 käyttäjää.

Mitä Epassi on?

EPassi on digitaalinen sovellus, jonka kautta työntekijät voivat maksaa erilaisia henkilöstöetuja. Edut sisältävät muun muassa lounas-, työmatka-, kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointietuja. Epassi-sovelluksen avulla työntekijät voivat käyttää etujaan helposti ja joustavasti missä tahansa.

Epassin edut

Epassin tarjoamiin etuihin kuuluvat:

 • Lounasetu: Epassi-lounasetu on verovapaa etu, jonka arvo on enintään 6,60 euroa päivässä. Lounasedulla voi maksaa lounaan yli 10 000 ravintolassa Suomessa.
 • Työmatkaetu: Epassi-työmatkaetu on verovapaa etu, jonka arvo on enintään 400 euroa vuodessa. Työmatkaedulla voi maksaa henkilökohtaisen matkakortin tai kausilipun julkiseen liikenteeseen.
 • Kulttuurietu: Epassi-kulttuurietu on verovapaa etu, jonka arvo on enintään 400 euroa vuodessa. Kulttuuriedulla voi maksaa pääsymaksuja esimerkiksi teattereihin, museoihin ja konsertteihin.
 • Liikuntaetu: Epassi-liikuntaetu on verovapaa etu, jonka arvo on enintään 400 euroa vuodessa. Liikuntaedulla voi maksaa esimerkiksi kuntosalijäsenyyksiä, liikuntakursseja ja urheilutapahtumien lippuja.
 • Hyvinvointietu: Epassi-hyvinvointietu on verovapaa etu, jonka arvo on enintään 500 euroa vuodessa. Hyvinvointiedulla voi maksaa esimerkiksi hierontaa, fysioterapiaa ja muita hyvinvointia edistäviä palveluita.

Epassin käyttö

Epassi-sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta ja Google Playsta. Sovelluksen käyttöönotto on helppoa, ja työntekijän tarvitsee vain luoda käyttäjätili ja syöttää työnantajan tarjoamat edut.

Epassi-sovelluksella voi maksaa etuja helposti ja joustavasti. Kun työntekijä haluaa käyttää etua, hän avaa sovelluksen ja skannaa qr-koodin tai syöttää koodin manuaalisesti. Sovellus kertoo, kuinka paljon etua on käytettävissä, ja hyväksyy maksun.

Epassin hyödyt

Epassilla on monia hyötyjä niin työntekijöille kuin työnantajillekin. Työntekijöille Epassi tarjoaa helpon ja joustavan tavan käyttää henkilöstöetuja. Työnantajat puolestaan voivat hyödyntää Epassia työntekijöiden hyvinvoinnin ja tuottavuuden parantamiseen.

Työntekijöille Epassi tarjoaa seuraavat hyödyt:

 • Helppokäyttöisyys: Epassi-sovellus on helppokäyttöinen ja nopea tapa käyttää henkilöstöetuja.
 • Joustavuus: Epassi-etut ovat käytettävissä missä tahansa ja milloin tahansa.
 • Verovapaus: Osa Epassin tarjoamista eduista on verovapaita.

Työnantajille Epassi tarjoaa seuraavat hyödyt:

 • Työntekijöiden hyvinvoinnin edistäminen: Epassi-edut voivat auttaa parantamaan työntekijöiden hyvinvointia ja tuottavuutta.
 • Työntekijöiden sitouttaminen: Epassi-edut voivat auttaa sitouttamaan työntekijöitä yritykseen.
 • Verohelpotuksia: Osa Epassin tarjoamista eduista voi antaa työnantajille verohelpotuksia.

Epassi-sovellus on suosittu henkilöstöetusovellus Suomessa. Se tarjoaa työntekijöille helpon ja joustavan tavan käyttää erilaisia henkilöstöetuja. Työnantajille Epassi voi tarjota monenlaisia hyötyjä, kuten työntekijöiden hyvinvoinnin edistämisen, sitouttamisen ja verohelpotuksia.

1 thought on “EPassilla Työntekijäedut digitaalisesti”

Leave a Reply