Suosituimmat Mobiilimaksusovellukset Suomessa vuonna 2024

Mobiilimaksaminen on yleistynyt Suomessa viime vuosina räjähdysmäisesti. Yhä useammat suomalaiset maksavat ostoksensa puhelimellaan, ja mobiilimaksusovelluksista on tullut arkipäivää.

Suosituimpia Mobiilimaksusovelluksia

MobilePay: MobilePay on tällä hetkellä Suomen suosituin mobiilimaksusovellus. Se on helppokäyttöinen ja monipuolinen sovellus, jonka avulla voit maksaa ostoksia kaupoissa, verkkokaupoissa ja mobiilisovelluksissa. Voit myös siirtää rahaa kavereille ja perheenjäsenille.

Pivo: Pivo on toinen suosittu mobiilimaksusovellus. Se on MobilePayn tavoin helppokäyttöinen ja monipuolinen. Pivon avulla voit maksaa ostoksia kaupoissa, verkkokaupoissa ja mobiilisovelluksissa. Voit myös siirtää rahaa kavereille ja perheenjäsenille.

Siirto: Siirto on pankkien yhteinen mobiilimaksusovellus. Se on tarkoitettu rahan siirtämiseen kavereille ja perheenjäsenille. Siirrolla ei voi maksaa ostoksia kaupoissa tai verkkokaupoissa.

Apple Pay: Apple Pay on Applen mobiilimaksusovellus. Se on saatavilla vain iPhonelle ja Apple Watchille. Apple Paylla voi maksaa ostoksia kaupoissa, verkkokaupoissa ja mobiilisovelluksissa.

Google Pay: Google Pay on Googlen mobiilimaksusovellus. Se on saatavilla Android-puhelimille ja -tableteille. Google Paylla voi maksaa ostoksia kaupoissa, verkkokaupoissa ja mobiilisovelluksissa.

Mobiilimaksusovellusten Vertailu

SovellusOminaisuudet
MobilePayLähimaksaminen, verkkokauppamaksaminen, kaverimaksut
PivoLähimaksaminen, verkkokauppamaksaminen, kaverimaksut
SiirtoRaha Siirto
Apple PayLähimaksaminen, verkkokauppamaksaminen
Google PayLähimaksaminen, verkkokauppamaksaminen

Mitä Kannattaa Huomioida Mobiilimaksusovellusta Valitessa?

Mobiilimaksusovellusta valitessa kannattaa ottaa huomioon seuraavat asiat:

  • Käyttöjärjestelmä: Kaikki mobiilimaksusovellukset eivät ole saatavilla kaikille käyttöjärjestelmille. Varmista, että valitsemasi sovellus on saatavilla omalle puhelimellesi.
  • Ominaisuudet: Harkitse, mitä ominaisuuksia tarvitset mobiilimaksusovellukselta. Haluatko esimerkiksi voida maksaa ostoksia kaupoissa, verkkokaupoissa ja mobiilisovelluksissa? Haluatko voida siirtää rahaa kavereille ja perheenjäsenille?
  • Käyttöönotto: Mobiilimaksusovellusten käyttöönotto on yleensä helppoa. Varmista kuitenkin, että sovelluksen käyttöönotto onnistuu omalla puhelimellasi.
  • Turvallisuus: Mobiilimaksusovellusten turvallisuus on tärkeää. Varmista, että valitsemasi sovellus on turvallinen ja että se käyttää vahvaa todentajaa.

Mobiilimaksamisen Tulevaisuus

Mobiilimaksamisen ennustetaan yleistyvän entisestään tulevaisuudessa. Yhä useammat kaupat ja verkkokaupat alkavat hyväksyä mobiilimaksuja. Mobiilimaksusovelluksista tulee todennäköisesti yhä monipuolisempia ja ne tarjoavat yhä enemmän ominaisuuksia.

Leave a Reply