Suoratoisto ja pankkimaailmaan sijoittuvat elokuvat

Suoratoistopalvelut tarjoavat laajan valikoiman pankkimaailmaan sijoittuvia elokuvia, jotka käsittelevät sijoittamista, pörssimaailmaa, rahoitusalaa ja taloudellisia tapahtumia. Tässä muutamia esimerkkejä suosituista pankkimaailmaan sijoittuvista elokuvista, jotka voi katsoa suoratoistopalveluista:

 1. The Wolf of Wall Street -elokuva (Netflix): The Wolf of Wall Street on Martin Scorsesen ohjaama elokuva, joka perustuu tositapahtumiin. Elokuva kertoo pörssimeklarista, joka ryhtyy harjoittamaan laitonta ja moraalitonta toimintaa. Elokuvassa esiintyy muun muassa Leonardo DiCaprio.
 2. The Big Short -elokuva (Netflix): The Big Short on draamakomedia, joka kertoo finanssikriisistä ja siitä, miten muutamat sijoittajat ennakoivat sen tulon. Elokuvassa esiintyy muun muassa Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling ja Brad Pitt.
 3. Too Big to Fail -elokuva (HBO Nordic): Too Big to Fail on HBO:n tuottama elokuva, joka kertoo vuoden 2008 finanssikriisistä ja sen seurauksista. Elokuva perustuu Andrew Ross Sorkinin samannimiseen kirjaan. Elokuvassa esiintyy muun muassa William Hurt, James Woods ja Paul Giamatti.
 4. Margin Call -elokuva (HBO Nordic): Margin Call on draamaelokuva, joka seuraa investointipankin työntekijöitä finanssikriisin syntyhetkillä.
 5. Rogue Trader -elokuva (Amazon Prime Video): Rogue Trader on elokuva, joka perustuu tositapahtumiin. Elokuva kertoo Nick Leesonin tarinan, joka on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista pankkirikollisista. Elokuvassa esiintyy muun muassa Ewan McGregor.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä pankkimaailmaan sijoittuvista elokuvista, joita voi katsoa suoratoistopalveluista. Näiden elokuvien kautta voi oppia uutta finanssimaailmasta ja sen dynamiikasta, mutta ne ovat myös viihdyttäviä ja jännittäviä tarinoita. Millainen on muuten oma laajakaistasopimuksesi, pitäisikö tehdä vertailu?

Margin Call -elokuva

Margin Call on vuonna 2011 julkaistu draamaelokuva, joka seuraa investointipankin työntekijöitä finanssikriisin syntyhetkillä. Elokuva kuvaa yhden vuorokauden tapahtumia Lehman Brothers -tyyppisessä investointipankissa, kun työntekijät yrittävät ratkaista, miten yrityksen tulevaisuus turvataan finanssikriisin aikana.

Elokuvassa seurataan eri työntekijöiden näkökulmasta tapahtumien etenemistä, kun he yrittävät selviytyä yhtiön pörssiromahduksesta ja sen seurauksista. Tarina käsittelee monimutkaisia finanssisopimuksia ja -tuotteita, joihin tavallinen katsoja saattaa olla hieman hukassa.

Margin Call on erittäin realistinen kuvaus investointipankin sisäisestä toiminnasta ja sen dynamiikasta. Elokuva on saanut paljon kiitosta tarkasta kuvauksestaan finanssimaailmasta, sen haasteista ja sen vaikutuksista yhteiskuntaan. Elokuva on myös saanut tunnustusta sen näyttelijäsuorituksista, joista monet ovat todella vaikuttavia.

Margin Callissa esiintyvät muun muassa Kevin Spacey, Jeremy Irons, Zachary Quinto, Paul Bettany ja Stanley Tucci. Elokuva on saanut lukuisia palkintoja ja ehdokkuuksia, ja se on varmasti yksi suosituimmista pankkimaailmaa käsittelevistä elokuvista.

Suomalaiset ja suoratoisto

Suomessa on myös tarjolla erilaisia kotimaisia suoratoistopalveluita, kuten Elisa Viihde, C More ja Ruutu, jotka tarjoavat suomalaisille kuluttajille suosittuja kotimaisia tv-sarjoja, elokuvia ja muita viihdetarjouksia.

Tässä on joitakin suosittuja suoratoistopalveluja ja niiden tarjoamia sisältöjä:

 • Netflix: Elokuvia, televisiosarjoja, dokumentteja, animaatioita, stand-up-koomikkoja
 • Amazon Prime Video: Elokuvia, televisiosarjoja, urheilua, dokumentteja
 • Disney+: Disney-elokuvia ja -sarjoja, Marvel-elokuvia ja -sarjoja, Star Wars -elokuvia ja -sarjoja, National Geographic -dokumentteja
 • HBO Nordic: Televisiosarjoja, elokuvia, dokumentteja, stand-up-koomikkoja
 • Viaplay: Televisiosarjoja, elokuvia, urheilua, dokumentteja, lasten ohjelmia
 • CMore: Televisiosarjoja, elokuvia, urheilua, dokumentteja, lasten ohjelmia
 • YouTube: Videoita eri kategorioista, kuten musiikki, vlogit, elokuvat, televisiosarjat, urheilu, opetusohjelmat ja paljon muuta.
 • SkyShowTime: SkyShowtime on uusi suoratoistopalvelu, joka tarjoaa parasta viihdettä, suurimpia menestyselokuvia ja sarjoja yksinoikeudella. Tutustu maailmankuulujen studioiden uutuuksiin ja suosikkeihin.
 • YLE areena, elokuvia, sarjoja dokumentteja – sarjoissa paljon brittisarjoja kuten Tukahduttava Rakkaus
 • MTV Katsomo ja suomalaiset sarjat kuten Mari Veitola Doc

Leave a Reply